Notă: Nu apăsați niciun buton și nu efectuați nicio acțiune în timpul ștergerii contului, procesul poate dura ceva timp.
Ștergerea contului înseamnă:
Dacă ați creat anunțuri, după ștergerea contului acestea nu vor mai exista în sistemul nostru
După ștergerea contului, soldul portofelului nu va mai exista în sistemul nostru